Over ons

Uw gezondheid is onze zorg

Missie

Sahra Zorg is een efficiënte en effectieve organisatie die de cliënt centraal stelt en uitstekende kwaliteit van zorg hoog in het vaandel draagt. Wij houden van een hechte samenwerking met onze cliënten en streven ernaar altijd het WOW effect te kunnen bereiken; Wij Overtreffen Wensen.

Visie

Wij zijn een regionale gevestigde speler in de zorgmarkt (regio Zuid-Holland) met een focus op de multiculturele cliënt. We kunnen deze zorg in natura leveren.

Waarom Sahra Zorg?

U bent bij ons verzekerd van heldere en duidelijke communicatie zodat u precies weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Als zorgonderneming leveren wij diensten in de regio Zuid-Holland. Ons ambulant team is paraat om thuiszorg en aanverwante diensten te leveren waar nodig.

Onze kennis en kunde vormen de perfecte combinatie tussen liefdevolle verzorging en resultaat. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk in de relatie met onze cliënten. Zoals aangegeven leveren wij hulp in de vorm van begeleiding en ondersteuning op individueel maar ook op groepsniveau.

Cliëntenraad

Wij stellen opbouwende feedback zeer op prijs en staan ook open voor verbeterinitiatieven, vragen, opmerkingen en klachten. Derhalve kunt u uw stem laten horen in onze cliëntenraad welke is opgezet om de belangen en behoeftes van onze cliënten te kunnen waarborgen.

Zorgverleners

Wij hechten bijzondere waarde aan gekwalificeerde en competente medewerkers. Daarom nemen wij enkel mensen aan die inzien wat voor gevoelige werk zij leveren en wat de consequenties zijn bij het onjuist uitvoeren van handelingen.

Wij zijn daarom opzoek naar collega’s die in alle opzichten de waarde kennen van goede zorgverlening.

Bij interesse en/of vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Stagiaires

Vanuit de samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn wij erkend als professioneel leerbedrijf en bieden gedurende het schooljaar stageplekken aan m.b.t. Zorg en Welzijn.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorgwereld. Wij hebben dan ook regelmatig vrijwilligers nodig voor verschillende projecten in onze organisatie. Mocht u aan deze gedachte een warm hart overhouden, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen zodat we samen een geschikt traject kunnen uitlopen.kken aan m.b.t. Zorg en Welzijn.

Zorgprofessionals

Vanuit onze cliënten komen wij vaak in aanmerking met zorgprofessionals zoals huisartsen, verpleegkundigen, apothekers en gespecialiseerde artsen werkzaam in klinieken en ziekenhuizen. Regelmatig fungeren wij dan ook als brug tussen onze cliënten en deze hulpverleners.

HEEFT U ZORG OP MAAT NODIG?

Wij geven persoonlijk advies en bieden professionele ondersteuning om de zelfredzaamheid te vergroten.

  • Voor mij is het heel belangrijk dat er naar mij geluisterd word want, ik heb vaak specifieke wensen. Sahra Zorg heeft mij erg goed geholpen en paste zich goed aan.
    Heer Yilmaz
  • Erg vriendelijk en behulpzaam, als ik het weer nodig heb weet ik jullie te vinden.
    Mevrouw Mulder
  • Ik ben heel tevreden over de vriendelijke zorg die ik gehad heb van Sahra Zorg. Jullie hebben echt oog voor detail. Bedankt!
    Heer Kamperveen

Sahrazorg.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Waarmee kunnen we u helpen?